8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un șofer TURSIB a rămas fără permis chiar în sediul rutier al Poliției Sibiu. Era băut!

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Conform unor surse neoficiale, șoferul conducea un autobuz al companiei sibiene TURSIB. Acesta a parcat chiar în fața sediului iar când polițiștii rutieri l-au luat la întrebări, bărbatul le-a spus că se află în timpul serviciului și că de la intrarea în tură nu a transportat nici un călător.

La data de 19 august, în jurul orei 1400, un sibian a fost invitat de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu, la sediul instituției, în vederea clarificării unor aspecte reclamate într-o petiție. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, s-a prezentat conform solicitării în jurul orei 1651, și, întrucât avea un mers greoi și emana miros de alcool, polițiștii rutieri l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind 1,07 mg/l alcool pur in aer expirat.

Bărbatul s-a deplasat la sediul Poliției cu autovehiculul. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică ce depășește limita legală (art. 336 alin. 1 cod penal). 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș