7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO EMOȚIONANT – Cățeluși salvați de pompierii militari sibieni

Știri din Județ

Pompierii militari din cadrul ISU Sibiu au dat încă o dată dovadă că pentru ei, fiecare viață contează. Aceștia au salvat mai mulți cățeluși ce au căzut accidental în subsolul unei clădiri de pe Calea Dumbrăvii din Sibiu.

Operațiunea de salvare a durat mai bine de trei ore și a fost extrem de dificilă din cauza zonei greu accesibile dar și a numeroaselor pericole la care s-au expus pompierii militari.

Trei cățeluși speriați dar nevătămați au fost recuperați de la o adâncime de peste 3 metri iar zâmbetul de fericire al pompierilor inspiră încredere și siguranță oricărui om.

WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
img

„Un apel venit pe numărul de urgență 112, din această după-amiază, anunța existența unor pui de câine care au căzut accidental într-un subsol al unei clădirii administrative situată pe Calea Dumbrăvii, în municipiul Sibiu.

În cel mai scurt timp, pompierii militari sibieni au fost la fața locului pregătiți pentru gestionarea operativă a misiunii.

S-a efectuat recunoașterea zonei, întrucât zgomotele făcute de cățeluși se auzeau dintr-un spațiu foarte adânc (peste 3 m) și aproape imposibil de pătruns.

După analiza amănunțită a eventualelor modalități de acces în locul respectiv pentru salvarea celor trei suflete, salvatorii au trecut la aplicarea acestora.

„Un acces dificil care punea în pericol însăși salvatorii…. „ mărturisește șeful forțelor (adjunctul comandantului de Detașament) care aflat în timpul liber a „socotit „ necesar să se afle lângă oamenii lui pentru a-i sprijinii.

Misiunea a continuat în felul ei dificil însă finalul a compensat orele grele petrecute în culoarul strâmt, realizat de salvatori pentru a ajunge la cățeluși.

Solidaritatea semnifică fiecare viață salvată iar pompierii militari sibieni sunt mereu pregătiți să vină în sprijinul comunității.” au transmis reprezentanții ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri