18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

FOTO: Casă de vacanţă incendiată în Cisnădioara. Proprietarul oferă mega-recompensă!

Știri din Județ

Proprietarul unei case din Cisnădioara acuză că persoane necunoscute i-au incendiat-o intenționat.

Acesta a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare prin care oferă o recompensă uriașă pentru prinderea celor vinovați. Mai mult, convins că cineva a comandat incendierea, oferă recompensă chiar și celui care a dus planul la final, cu condiția să-l denunțe pe faptuitorul moral.

Bărbatul a fost alertat că îi arde casa de către vecinii săi, care au și sunat la 112 pentru a cere ajutor pompierilor.

Din primele cercetări, polițiștii criminaliști au descoperit faptul că focul a fost pus intenționat în mai multe zone ale construcției.

img  wa
IMG
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at

„Se oferă recompensă 5000 Euro celui care oferă detalii clare privind făptuitorul . Dacă detaliile duc la prinderea faptașului în 24 de ore, recompensa este 7500 Euro.
Făptuitorul primește 10000 Euro și nu îi fac plângere , dacă îl denunță pe cel care a comandat asta, oferind probe clare a acestui fapt!” a postat Lucian Hodoroga

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. 5000 de euro recompensa?… are bani proprietarul casei de lemn. Apropo, de unde atata lemn?… Poate a vrut incendiatorul sa isi faca un mic gratar cu acel lemn si… a iesit unul mai mare (zic eu asa cu un pic de cinism, rog scuze).
    Este oricum trist, ca muncsti sa iti faci ceva frumos unde sa te relaxezi dupa o viata de munca, si vin niste calai sa strice totul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri