Vasile Spinean – repus în funcția de director al Casei de Asigurări de Sănătate

Publicitate

Ca urmare a a hotărârii Curții de Apel Alba Iulia, dată într-un proces deschis pentru anularea ordinului semnat de Adela Cojan, sibianca aflată la conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Vasile Spinean este repus în funcția de director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate.

Admite cererea de suspendare formulată de reclamantul Spinean Vasile, în contradictoriu cu pârâta Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Suspendă executarea Ordinului nr. 577/19.05.2020 emis de Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate până la soluționarea definitivă a cauzei înregistrată pe rolul Curții de Apel Alba Iulia sub nr. 302/57/2020”, au decis magistrații din Alba Iulia în urmă cu puțin timp.

Vasile Spinean, director CAS Sibiu din 2017, a fost schimbat din funcție printr-un anunț făcut pe 18 mai, transmis de guvern tuturor directorilor județeni. La vremea aceea Spinean câștigase concursul de director și avea un mandat de patru ani. Vezi aici!

În 26 august a primit sentința de la Curtea de Apel Alba Iulia prin care este repus în funcție până la soluționarea dosarului.

Oficial, de astăzi a revenit la birou!

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *