”Vom relua audiențele cu cetățenii” – Christian Hermann Hirsch, candidatul la primăria Sibiu susținut de Partidul VERDE și Florin Călinescu (CP)

Christian Hermann Hirsch, candidatul Partidului Verde pentru funcția de primar al municipiului Sibiu:

O prioritate pentru noi este reluarea audiențelor cu cetățenii orașului nostru. Prea multă vreme primăria a fost o instituție inaccesibilă majorității cetățenilor care astfel nu aveau cui să aducă la cunoștință problemele cu care se confruntau. Instituția primăriei se află în slujba cetățenilor și rețeta unei instituții eficiente se află în comunicarea permanentă dintre instituție și cetățeni.

Astfel că vom iniția o comunicare reală și eficientă între instituția primăriei, celelalte instituții administrative și nu în ultimul rând cetățenii orașului Sibiu.
Cetățeanul trebuie ascultat și sprijinit mereu, nu doar în campania electorală! Orașul nostru poate crește sănătos numai prin implicarea tuturor, iar aceasta nu se poate realiza fără un dialog permanent între primărie și cetățeni. Porțile primăriei trebuie să fie mereu deschise oricui are o problemă, sau o soluție la problemele orașului. Împreună suntem mai puternici.

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *