6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Gheorghe Huja, primarul Cisnădiei: „Vă prezint proiectele principale pe care doresc să le implementez în următorii patru ani”

Știri din Județ

Într-un comunicat de presă transmis pe adresa redacției noastre, Gheorghe Huja, candidatul PNL pentru cel de-al doilea mandat în funcția de primar al orașului Cisnădie a declarat următoarele:

Acum 16 ani, când am intrat în conducerea orașului, în funcția de viceprimar, mi-am promis să fac tot ceea ce îmi stă în putință pentru a schimba fața Cisnădiei, pentru a le oferi concitadinilor mei un trai mai bun și, implicit, sentimentul plăcut că trăiesc într-un oraș modern, european, nu doar din punct de vedere geografic. Am fost viceprimar timp de două mandate,din 2004, apoi primar tot două mandate, din 2012.
De la un an la altul, Cisnădia a cunoscut o îmbunătățire a infrastructurii rutiere, a condițiilor din grădinițe și școli, din Spitalul Orășenesc, s-au creat spații destinate relaxării și activităților sportive (parcuri amenajate, Ștrand, Sala Polivalentă, terenuri de sport, Centru SPA), s-a reabilitat și modernizat Casa de Cultură.


Oricât de multe realizări am contabiliza, e nevoie mereu să îmbunătățim viața cetățenilor, așa că acel capitol numit generic „proiecte de viitor” rămâne mereu în centrul atenției. Vă prezint proiectele principale pe care doresc să le implementez în următorii patru ani:


Trei proiecte cu atragere de fonduri europene, în vederea reabilitării și dotării a trei clădiri ale Spitalului Orășenesc Cisnădie.
Finalizarea proiectului ,,Reabilitare și dotare cu aparatură medicală a Ambulatoriului integrat de specialitate din cadrul Spitalului Orășenesc Cisnădie”, finanțat din fonduri europene .
Reabilitare străzi Cisnădie și Cisnădioara, după intervenția Apă-Canal S.A. Sibiu prin Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în județele Sibiu și Brașov.
Școală și grădiniță în Cartierul Arhitecților.
Punct de lucru al Primăriei în Cartierul Arhitecților.


Introducerea transportului public în comun pe ruta Sibiu-Cisnădie-Cisnădioara.
Extinderea amplasamentelor subterane de colectare selectivă a deșeurilor în Cartierul Arhitecților, printr-un proiect cu atragere de fonduri europene.
Finalizare Remiză de Pompieri
Achiziție aparate taxare locuri de parcare cu cititor carduri.

Fie ca Bunul Dumnezeu să ne ajute pe toți să ducem mai departe un mare proiect de suflet, acela al transformării Cisnădiei într-un oraș căruia să nu-i poată găsi nimeni vreun cusur.

Primarul Orașului Cisnădie,
Gheorghe Huja

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri