spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Zece angajați ai fabricii Deko Rame din Miercurea Sibiului au coronavirus

Știri din Județ

Publicitate

Zece angajați ai unei fabrici de prelucrare a lemnului din Miercurea Sibiului au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Conform surselor Sibiu Independent este vorba despre fabrica Deko Rame din Miercurea Sibiului.

Fabrica are 220 de angajați iar până la ora actuală au fost testați peste 70 de persoane.

Angajatii infectați cu coronavirus au intrat în contact cu alți 47 de colegi de serviciu și 12 membrii familiari.

„Vă informăm că în ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul unei societăți producătoare de mobilier, din județul Sibiu, Direcția de Sănătate Publică Sibiu, a înaintat către Instituția Prefectului, raportul anchetei epidemiologice efectuate pentru focarul de infecție depistat în data de 05.09.2020 în cadrul acestei societăți.

Conform raportului anchetei epidemiologice, focarul de infecție a evoluat cu 10 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 (8 cazuri cu domiciliu în județul Sibiu, 2 cazuri cu domiciliu în județul Alba), având o rată de atac de 4,54%, identificate în perioada 01.09.2020 – 05.09.2020. După apariția primelor 3 cazuri s-a decis testarea a 69 de angajați din totalul de 220 de angajați. În urma testării 7 au primit rezultate pozitive.

În ceea ce privește măsurile dispuse de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, s-au identificat un număr total de 12 contacți de familie și 47 de contacți de serviciu pentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu, s-a luat legătura cu reprezentanții societății în vederea punerii în aplicare a planului de măsuri pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS CoV-2, astfel s-a efectuat dezinfectarea tuturor spațiilor în care societatea își desfășoară activitatea. „a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…