spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Tatăl unei fetițe a fost amendat pentru neglijență

Știri din Județ

Publicitate

O fetiță în vârsta de 5 ani a fost găsită de mai mulți oameni rătăcind pe DN 105N, între Podu Olt și Turnu Roșu. Aceștia au întrebat-o unde locuiește sau unde îi sunt părinții, dar fetița își știa doar numele.

Oamenii au sunat la 112 și au cerut sprijin polițiștilor sibieni. Astfel, mai multe echipaje au efectuat verificări și l-au găsit într-un final pe tatăl fetiței.

Acesta lucrează zilier la o pensiune din Podu Olt și din cauza neatenției unei persoane desemnate să se ocupe de aceasta, fetița a plecat subit într-o direcție necunoscută. Fetița a parcurs pe jos aproximativ 1 kilometru până să fie găsită de mai mulți oameni cu spirit civic.

Pentru neglijența tatălui, polițiștii sibieni l-au amendat cu 200 de lei.

Azi, în jurul orei 18:00, prin apel 112, o femeie a sesizat Poliția Orașului Tălmaciu cu privire la faptul că, pe DJ 105N, între localitățile Podu Olt și Turnu Roșu, a găsit o fetiță care nu putea da relații cu privire la domiciliu și părinții săi.
În urma verificărilor efectuate, politiștii tălmăceni l-au identificat pe tatăl fetiței, un zilier angajat al unei pensiuni din localitatea Podu Olt și au constatat că fetița, în vârstă de 5 ani, într-un moment de neatenție al unei tinere în grija căreia se afla în pensiune, plecase neînsoțită, parcurgând aproximativ 1 km până în locul unde a fost găsită. Aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost încredințată tatălui, acesta din urmă fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei pentru nesupravegherea minorei.
” a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului