19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Crimă înfiorătoare pe strada Daliei din Sibiu. Vezi cum arată locul crimei!

Știri din Județ

O crimă înfiorătoare s-a petrecut azi noapte, în jurul orei 2:55, pe strada Daliei din Sibiu. Din primele informații se pare că victima a fost înjunghiată mortal în zona pieptului.

Conform surselor neoficiale, cei doi erau prieteni mai vechi iar azi noapte s-au întâlnit la o discuție. La scurt timp, agresorul a scos un cuțit și a atacat victima fulgerător. Imediat după crimă, suspectul a aruncat cuțitul de pe podul peste pârâul Argintului, fiind recuperat de polițiștii criminaliști.

Conform surselor Sibiu Independent, agresorul are aproximativ 26 de ani iar victima se numește Santo Dan Mihai, are 29 de ani și este domiciliat în Șelimbăr. Acesta este căsătorit și are doi copii.

Presupusul agresor este poreclit Roby și conform informațiilor neoficiale venite din partea unor prieteni din anturajul lor, acesta era în arest la domiciliu la momentul producerii crimei.

O a treia persoană implicată în nefericitul eveniment a fost condusă la sediul IPJ Sibiu în calitate de martor. Bărbatul este domiciliat în Cisnădie.

Polițiștii sibieni și un echipaj de ambulanță au ajuns de urgență la fața locului. În urma cercetărilor, presupusul agresor a ajuns în custodia IPJ SIBIU.

ACTUALIZARE: Față de presupusul agresor, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

„Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa din data de 10.09.2020 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea inculpatului A.R.G, pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, urmând a se înainta judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu referat cu propunere de arestare preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile.” se arată în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu

Santo Dan Mihai – victima agresiunii – FOTO Profil public Facebook

Locul crimei de pe strada Daliei din Sibiu arată și la această oră de-a dreptul înspăimântător. Petele de sânge sunt împrăștiate pe aproximativ 6-7 metri pătrați iar mai mulți cunoscuți au aprins câte o lumânare în locul în care tânărul de doar 29 de ani a murit.

img   scaled
img   scaled
img   scaled
img   scaled
img   scaled
img   scaled
img   scaled

„La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 02,55, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, într-o parcare de pe strada Daliei din municipiul Sibiu, se află o persoană de sex masculin înjunghiată, posibil decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Sibiu, însoțiți de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în urma primelor cercetări fiind constatate următoarele:

În cursul nopții de 10 septembrie a.c., în jurul orei 02,50, pe strada Daliei din municipiul Sibiu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între doi tineri ar fi izbucnit un scandal în urma căruia unul l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona pieptului, acesta din urmă decedând.

Presupusul agresor se află în custodia polițiștilor.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.” a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc