spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: A lovit cu mașina un copil și a plecat fără să sune la 112

Știri din Județ

Publicitate

Citește la finalul articolului declarația oficială a IPJ SIBIU

Un copil de 16 ani a fost lovit de o mașină pe Șoseaua Alba Iulia, în apropierea magazinului Profi de lângă Aleea Iasomiei (cartier Turnișor).

Conform surselor neoficiale Sibiu Independent, imediat după impact, șoferul, un tânăr de 24 de ani din Vâlcea a coborât la copilul căzut pe asfalt și a discutat cu acesta preț de câteva minute.

Deși copilul prezenta julituri pe ambele mâini și s-a lovit cu capul de carosabil, șoferul a decis să plece fără să anunțe incidentul la 112.

Ajuns acasă în jurul orei 17:00, minorul i-a povestit mamei sale despre incident iar aceasta l-a transportat de urgență la spital. Copilul i-ar fi spus că nu se simte rău dar că ar vrea totuși ca șoferul vinovat să fie găsit.

Din primele informații se pare că minorul traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului.

img   scaled
img   scaled
img   scaled
img   scaled

Doctorii au fost cei care au sunat la 112 pentru a raporta accidentul, așa cum îi obligă legea în asemenea cazuri.

În urma sesizării, polițiștii sibieni s-au deplasat la locul faptei și au început cercetările, șoferul fiind depistat rapid și chemat la audieri.

Mașina implicată în evenimentul rutier este înmatriculată în Municipiul București.

„Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 17:20, pe Șoseau Alba Iulia. Un bărbat de 24 de ani, din Vâlcea, în timp ce conducea autoturismul pe acestă arteră rutieră, la trecerea pentru pietoni semaforizată amplasată dreptul magazinului alimentar ,,Profi” nu a acordat prioritate de trecere unui minor de 16 ani, care se afla în traversare pe culoarea verde a semaforului electric.
Conducătorul auto Duta Marian a părăsit locul producerii accidentului rutier fără încuviințarea poliției iar pietonul s-a prezentat în jurul orei 18:30 la UPU Luther. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă, fapta prevăzută și pedepsită de art. 196 alin. 2,3 din Cod Penal” și ,, Părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia’’ fapta prevăzută și pedepsită de art. 338 alin.1 din Cod Penal.”
a declarat Luciana Lazăr , purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…