spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Apelul Asociației ALEG pentru drepturile femeilor și fetelor către toți candidații județului Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Într-o postare publică pe rețelele de socializare, Asociația ALEG a făcut apel către toți candidații la alegerile locale de anul acesta să ia în considerare să și să reflecteze la cinci priorități care să facă din Sibiu un județ al drepturilor egale, unde violența de gen și inegalitatea socială sunt abordate direct și comprehensiv.

Sibiul, atât municipiul cât și celelalte comunități din județ, este în continuă dezvoltare. În acest proces, inegalitatea, inclusiv inegalitatea de gen, și problemele sociale trebuie abordate în mod prioritar. Înainte de a fi o destinație turistică, Sibiul trebuie să fie un loc de trai sigur și demn, unde drepturile omului sunt respectate, pentru toți cei care îl numesc „acasă”.

Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen (ALEG) este o Organizație neguvernamentală, non-profit, activă din 2004 în combaterea violenței împotriva femeilor și promovarea egalității de gen.

Alegerile locale sunt foarte aproape.

Programele candidaților din #Sibiu sunt diverse, însă numeroase teme sociale, care afectează în mod disproporționat femeile și fetele, precum și alte grupuri vulnerabile, sunt marginalizate.
Invităm toți candidații să reflecteze la cinci priorități care să facă din Sibiu un județ al drepturilor egale, unde violența de gen și inegalitatea socială sunt abordate direct și comprehensiv.

Citește apelul nostru către candidații la alegerile locale din Sibiu pe: https://aleg-romania.eu/wp-content/uploads/2020/09/Apel-pentru-candita%C8%9Bii-la-alegerile-locale_sibiu.pdf

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri