22.2 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

Horațiu Marin, viitorul primar al Sibiului: Valea Aurie are nevoie de investiții! (PE)

Știri din Județ

Alături de BALCU Laurențiu Cosmin, candidat la președinția Consiliului Județean Sibiu şi echipa ALDE, Horațiu Marin, candidat la primăria municipiului SIbiu, a stat astăzi de vorbă cu cetățenii din cartierul sibian Valea Aurie:


Pe bună dreptate, acest cartier este considerat o oază de liniște.

  • Dar zona verde care desparte cartierul de Pădurea Dumbrava poate fi amenajată de către Primărie pentru a deveni un spațiu de promenadă și petrecere a timpului liber. Aici găsim doar un loc de joacă pentru copii și un teren de sport.
  • Spațiul însă oferă multiple posibilități de petrecere a timpului liber de la biciclete, plimbări, spații de relaxare, terenuri de sport și alte elemente care pot da viață aceste zone frumoase.

Momentan, valea pare părăsită, investițiile primăriei Sibiu în acest loc fiind minime.

O altă nemulțumire a locatarilor din zonă este legată de poligonul de tragere al armatei situat destul de aproape de cartier.

Oaza de liniște reprezentată de cartierul Valea Aurie este tulburată ziua sau noaptea de tragerile armatei.

  • Datorită dezvoltării orașului, se impune ca acest poligon de tragere să fie mutat într-o zonă mai îndepărtată.

NOTA REDACȚIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit și emis de partidul ALDE Sibiu prin mandatar financiar cod AEP 21200063 și publicat de Sibiu Independent (editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri