-0.9 C
Sibiu
marți, 19 martie, 2024

O femeie din Mediaș a murit după ce s-a izbit cu bicicleta de un garaj

Știri din Județ

Un autoaccident s-a petrecut pe strada Fântânele din municipiul Medias. Din primele cercetări se pare că o femeie de 42 de ani, localnică, în timp ce se deplasa pe bicicletă a intrat în ușa unui garaj.

Din păcate, în urma impactului, femeia a fost grav rănită și a decedat. Polițiștii Biroului Rutier Medias continua cercetările.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Mediaș, str. Fântânele unde o femeie de aproximativ 42 de ani a căzut cu bicicleta ca urmare a unui impact cu ușa unui garaj.
La fața locului echipajul a găsit femeia în stare de inconștientă. S-au aplicat manevrele de resuscitare dar fără răspuns, aceasta fiind declarată decedată. La fața locului s-a aflat în sprijin și un echipaj SAJ. “
a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

„SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B în Mediaș pe strada Fântânele unde o femeie în vârstă de 42 ani ,mergând pe bicicletă, s-a izbit de un garaj metalic. Echipajele au inițiat manevre de resuscitare dar din păcate femeia prezenta leziuni incompatibile cu viața ,prezentând un traumatism cranian grav cu decerebrare. Din păcăte a fost declarat decesul. „

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Dotări noi la LIA Sibiu de la Rotary