spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

ŞELIMBĂR: Un candidat PMP votează cu PNL

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Doamna Anca Stancu, candidat pe locul 4 din partea Partidului Mișcarea Populară la Consiliul Local Șelimbăr a ținut să facă câteva precizări despre cele relatate în știrea noastră. Ea îl acuză pe Ionuț Tămâian că a umilit-o în fața colegilor de partid din Șelimbăr, a jignit-o și a scuipat-o. Anca Stancu spune că ea nu mai poate face parte dintr-o astfel de echipă. Ionuț Tămâian are deja o condamnare în primă instanță pentru loviri și vătămare corporală primită în această primăvară pentru că a bătut un cetățean de etnie germană. Ionuț Tămâian candidează la Consiliul Local Șelimbăr din partea Partidului Mișcarea Populară și este considerat mâna dreaptă a candidatului Filip Botezatu.

Știrea inițială:

Această campanie electorală, pe lângă tensiunile între candidaţi, are şi momente ilare. Stancu Anca Mihaela, candidat pe locul 4 la Consiliul Local Şelimbăr din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP) a postat zilele trecute pe Facebook că votează cu primarul în funcţie, Marius Grecu de la PNL. Este cunoscut faptul că foştii consilieri locali PNL, Filip Botezatu şi Ionuţ Tămâian au trecut la PMP de o lună de zile, pentru a candida din partea acestui partid. Botezatu este candidat şi la funcţie de primar, tot de la PMP.

Colega sa Stancu Anca Mihaela apare în pozele afiş de pe Facebook lângă Filip Botezatu. După postarea ei cu votul pe care îl va da lui Marius Grecu, Stancu a dispărut din fluturaşii PMP distribuiţi în acest week-end prin Şelimbăr. Conform legii odată depuse listele de candidaţi la Biroul Electoral de Circumscripţie, acestea nu mai pot fi modificate. Dar partidul are opţiunea de a nu valida mandatul unui consilieri local ales.

Stancu Anca pe afişe înainte de postarea cu Grecu
Fluturaş distribuit de PMP fără poza candidatei Stancu Anca
Candidatul PMP la Consiliul Local Şelimbăr Stancu Anca anunţă că votează cu primarul PNL, Marius Grecu
Stancu Anca este pe locul 4 pe listele cu candidaţi PMP afişate la sediul Primăriei
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…