spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Serviciul regim permise și înmatriculări renunță la plata “cash”

Știri din Județ

Publicitate

Prefectura județului Sibiu a anunțat faptul că din data de 1 octombrie, plata în numerar a certificatelor de înmatriculare, a autorizațiilor provizorii și a permiselor de conducere nu va ma fi posibilă.

Sibienii își pot achita taxa aferentă serviciului fie on-line, fie prin transfer bancar în contul RO94RNCB0082000367331018 deschis la BCR-sucursala Unirii. Decizia vine în urma epidemiei de coronavirus pe tot întreg teritoriul României.

„Instituția Prefectului Județului Sibiu vă informează că începând cu data de 01.10.2020, tarifele aferente emiterii certificatelor de înmatriculare, a autorizațiilor provizorii și a permiselor de conducere nu se mai pot încasa în numerar la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. 

Conform O.U.G nr.152/2020 pentru modificarea și completarea unor acte normative în vederea extinderii categoriilor de plăți care pot fi efectuate prin intermediul Sistemului național electronic de plată online, în scopul încasării contravalorii permiselor de conducere, a certificatelor de înmatriculare și a autorizațiilor de circulație provizorie este operațional contul RO94RNCB0082000367331018 deschis la BCR-sucursala Unirii, de către RA-APPS.

Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de imposibilitatea efectuării plăților, în numerar, la ghișeele serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor,  se vor menține modalitățile de încasare actuale  până la data de 30.09.2020. După această dată, plățile nu vor mai putea fi efectuate, în numerar, la ghișee.

De asemenea precizăm faptul că taxele mai sus menționate trebuie achitate în mod obligatoriu pe numele titularului. “ a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri