7.3 C
Sibiu
miercuri, 17 aprilie, 2024

FOTO: Candidatul Partidului Verde din Porumbacu, bătut în plină stradă

Știri din Județ

Candidatul Partidului Verde la Primăria Porumbacu, Vasile Iosub a ajuns la spital după ce a fost atacat duminică, în plină stradă.

Conform acestuia, în urma unei dispute cu mai mulți susținători PSD, acesta a fost umilit verbal și i-a fost turnată o halbă cu bere în cap.

Imediat după acest incident, în timp ce se îndrepta cu bicicleta spre casă, persoane necunoscute l-au atacat și l-au bătut până la leșin.

După ce și-a revenit, Vasile Iosub a mers acasă unde s-a spălat de sânge și a încercat să se liniștească.

Însă, o zi mai târziu a început să se simtă din ce în ce mai rău, acuzând dureri de cap și de spate.

Ajuns la spital, în urma investigațiilor de specialitate, medicii i-au pus un diagnostic șocant: fisură în două locuri a coloanei vertebrale.

Din spusele acestuia, atacul vine ca urmare a unor plângeri depuse la Primăria Porumbacu , Judecătoria Avrig, dar și la Biroul Electoral.

Vasile Iosub candidează ca primar la Porumbacu, din partea Partidului Verde.

„Vasile Iosub are fractură de coloană în două locuri. După vizita lui Bogdan Trif, după o discuție contradictorie cu unul dintre susținătorii PSD, a fost atacat cu o halbă în cap, iar pe drumul spre casă a fost atacat din nou singur fiind și bătut până l-au băgat în spital” a declarat Christian Hirsch, Președintele Partidului Verde Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare