spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Motocicliștii sibieni susțin proiectul SMART MOTO PARKING propus de Christian Hermann Hirsch, candidat la primăria și Consiliul Local Sibiu din partea Partidului Verde (CP)

Știri din Județ

Christian Hermann Hirsch, candidatul Partidului Verde pentru funcția de primar al municipiului Sibiu a transmis următoarele:

După întâlnirea tradițională de duminică la amiază, motocicliștii sibieni l-au însoțit pe Christian Hirsch la o tură prin oraș pentru identificarea zonelor unde s-ar putea amenaja parcările conform proiectului SMART MOTO PARKING, proiect care ar veni în sprijinul turismul moto, ar încuraja circulația pe două roți pentru decongestionarea traficului auto și reducerea normelor de poloare.



Acest proiect a fost salutat de către comunitatea moto Sibiu. Motocicliștii sibieni printre care și Christian Hirsch candidatul la primărie, au abordat mai multe subiecte despre aspectele care pot fi îmbunătățite în oraș. Spre exemplu, unul dintre motocicliști a semnalat problema stâlpilor din fier sau beton având ca scop oprirea autoturismelor de a mai parcă pe trotuar, de exemplu Sala Transilvania. Acestea sunt foarte periculoase atât pentru motocicliști cât și pentru bicicliști sau cei care folosesc trotinetele. Christian Hirsch a venit cu propunerea înlocuirii lor cu tuia. Pe lângă faptul că ar rezolva problema unui impact dur în caz de accident, ar aduce și un aer verde, un aspect mai plăcut.



În discuții au fost dezbătute și problema grădinițelor, a educației, a aglomerației și a lipsei locurilor de parcare în general, aspecte economice și bineînțeles evenimentele culturale, festivaluri etc.

S-a mai discutat și despre organizarea acțiunilor de strângere de fonduri și donații, acțiuni pe care motocicliștii obișnuiesc să le facă.



Spre sfârșitul întâlnirii motocicliștii l-au asigurat pe Christian Hirsch că-l vor susține și ar fi bucuroși să fie reprezentați în administrația locală de unul de-al lor, că vor fi în spatele lui mereu să se asigure de îndeplinirea proiectelor propuse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri