spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Candidatul PNL la Primăria Sibiu face apel la voturile USR-iştilor

Știri din Județ

Publicitate

Adrian Bibu, candidatul PNL la Primăria Sibiu a postat ieri dimineaţă un video pe contul său de Facebook prin care face apel la liderii USR şi la susţinătorii acestui partid să voteze în 27 septembrie cu el la funcţia de primar. USR-Plus are propriul candidat la funcţia de primar, pe Raul Apostoiu. Bibu îşi argumentează în video propunerea pe sondajele făcute în această campanie. SIBIU INDEPENDENT este singurul ziar care a făcut şi publicat două sondaje de opinie stradale în Sibiu, unde Adrian Bibu avea la începutul lunii august 3% peste Astrid Fodor, iar acum 10 zile a căzut la 21% sub aceasta. Un alt sondaj realizat şi publicat de un alt ziar local de câteva zile îl creditează pe Adrian Bibu cu 3% sub Astrid Fodor.

Replica USR-iştilor a venit după câteva ore, tot printr-un video în care apar Diana Mureşan, liderul USR Sibiu şi prima pe lista partidului la Consiliul Local Sibiu, alături de Raul Apostoiu. Ei au declarat ferm că refuză orice asociere cu PNL înainte de alegeri şi îşi îndeamnă alegătorii să aleagă oamenii propuşi de ei.

„No’ cam așa arată disperarea PNL Sibiu de a ajunge la bugetul local… huo,mai rău ca PSD” a comentat Mircea Alexandrescu, un susţinător USR pe pagina lui Adrian Bibu. Candidatul PNL i-a răspuns „pe lângă multe altele, ceva i-a lipsit orașului de o vreme, la fel cum lipsește in multe alte locuri: curajul. Da, am curajul să spun cu voce tare ceea ce ne-am obișnuit doar sa șușotim. În acest moment exista doi candidați la primărie cu șanse reale de câștig, si indiferent cui ii place sau displace, eu sunt unul dintre ei. Eu vreau proiecte care sa readucă orașului, si noua, mândria de a fi sibian. Si asta nu se poate fără curaj, si nici fără o alta echipa la primărie. Să câștige cel mai bun!”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor