Horaţiu Marin, candidat la Primăria Sibiu: Oamenii din Guşteriţa şi Broscărie nu simt că fac parte din Sibiu! (PE)

Echipa de candidaţi la Consiliul Local Sibiu condusă de Horaţiu Marin, candidat ALDE la Primărie, au discutat astăzi cu sibienii din cartierele Guşteriţa şi Broscărie.


Aceste două cartiere au cele mai puţine investiţii realizate în infrastructură  de autoritatea locală.
Oamenii din Guşteriţa se plâng că lucrările de pe strada Podului trenează de ani de zile, iar forma în care sunt finalizate reprezintă un pericol pentru siguranţa pietonilor. Zona fără trotuar, intens circulată de elevi şi adulţi, în curba de pe strada Podului, loc cunoscut pentru numărul mare de accidente, va fi după modernizare un loc deosebit de periculos.


Cetăţenii din Guşteriţa s-au plâns că în 2020 încă mai sunt străzi de pământ şi locurile de joacă şi parcurile lipsesc din cartier.
Oamenii din Broscărie au probleme mari cu reţeaua de canalizare care refulează în subsoluri la orice ploaie ❗Zona dintre blocuri a rămas neatinsă din 1989 şi autorizaţiile ce se dau pentru noi blocuri în zonă nu ţin cont de lipsa parcărilor, a spaţiilor de joacă şi a parcurilor. “Broscăria a fost o zonă industrială, dar care a falimentat, treptat. Unele fabrici au devenit depozite, iar altele fac loc acum la noi blocuri de locuinţe. Infrastructura este deficitară în zonă şi este nevoie de investiţii” a explicat Horaţiu Marin, candidat ALDE la Primăria Sibiu

NOTA REDACȚIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit și emis de partidul ALDE Sibiu Prin mandatar financiar cod AEP 21200012 și publicat de Sibiu Independent ( editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *