spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Tiberiu Șerbăneci: De noi toți depinde cum va arăta Sibiul în următorii ani! Alege PRO România pe 27 septembrie! (PE)

Știri din Județ

Tiberiu Șerbăneci, candidat PRO România la funcția de consilier județean a transmis următorul comunicat de presă:

România se apropie de un moment extrem de important, de ziua în care se va stabili cursul următorilor 4 ani de zile. 27 septembrie 2020 este ziua în care decidem dacă ne dorim sau nu o schimbare. Din păcate, nu traversăm o perioadă ușoară, iar pandemia ne-a făcut pe toți să fim mai precauți, mai grijulii, mai atenți. Grija trebuie să se îndrepte, însă, și către viitorul nostru și al copiilor noștri. Iar acest lucru înseamnă ca pe 27 toți cetățenii cu drept de vot să își exprime punctul de vedere.

Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de altceva. Avem nevoie de oameni și idei noi, de proiecte concrete și ambițioase, altfel spus, avem nevoie de schimbare. Dar schimbarea nu vine de la sine. Lucrurile nu se pot schimba în bine fără ajutor. Și cel mai important ajutor este votul de pe 27 septembrie. Nu putem fi indiferenți la viitorul nostru! Și sunt convins că dumneavoastră, sibienii, nu veți sta deoparte. Am toată încrederea că, dincolo de măsurile sanitare și de distanțare, primează conștiința și responsabilitatea. Este important ca dumneavoastră să vă exprimați opțiunea și să alegeți candidații care au venit în fața dumneavoastră cu proiecte de care Sibiul are nevoie: integrarea județului în topul destinațiilor turistice mondiale, trecerea la e-administrație, transformarea într-un județ smart, tranziție către activități de cercetare, inovare ori sprijin pentru IMM-uri și realizarea de căi de acces la standarde europene – sunt doar câteva dintre planurile PRO România Sibiu. Pentru ca aceste lucruri să devină realitate este nevoie de votul dumneavoastră. Pe 27 septembrie, votați PRO România la Consiliul Județean Sibiu, poziția 3 pe buletinul de vot!”, este îndemnul lui Tiberiu Șerbăneci, candidat PRO România la funcția de consilier județean.

Această campanie electorală a fost diferită de toate celelalte. Cetățenii și candidații, cu toții au avut parte de experiențe noi și cu siguranță Sibiul trebuie să aibă, în următorii ani, o altă administrație, o altă politică, o altă viziune. Tiberiu Șerbăneci este antreprenor în domeniul IT și face politică de 2 ani, fiind și momentul în care a intrat în PRO România. Este de părere că în administrație trebuie să existe oameni care au experientă și expertiză în domeniul profesional în care activează.

Dacă unii văd lipsa de experiență politică un minus, eu o consider un adevărat avantaj. Este momentul să trecem de la << aceeași oameni>> la <<alți oameni>> care să muncească în adevăratul sens al cuvântului pentru județ. Știu că sibienii vor altceva, m-am convins în ultimii ani, lucru ce mi-a fost confirmat în ultima perioadă, când am interacționat cu locuitorii județului. Iar pe această cale vreau să le și mulțumesc celor care au fost alături de noi, care ne-au sprijinit, ne-au ascultat cu interes inițiativele și ne-au susținut să mergem înainte. Sibienii sunt PRO schimbare, PRO dezvoltare, PRO inovare! Iar PRO România este despre oameni! Împreună, pe 27 septembrie, vom fi PRO Sibiu!”, spune candidatul la Consiliul Județean Sibiu, Tiberiu Șerbăneci.

PRO România Sibiu vine cu o serie de experți pentru Consiliul Județean Sibiu, de la economiști, ingineri specialiști IT și până la cadre didactice ori juriști. Cu toții vor pune umărul la dezvoltarea județului Sibiu! Pe 27 septembrie, exprimați-vă votul și schimbați viitorul! Pe 27 septembrie, fiți PRO România și alegeți poziția 3 pe buletinul de vot!

NOTA REDACȚIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit și emis de partidul PRO România Sibiu prin mandatar financiar cod AEP și publicat de Sibiu Independent (editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor