20.2 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

“Bad Ass” de Sibiu: Patru fapte de lovire și trei de amenințare

Știri din Județ

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, domiciliat în Sibiu, a fost reținut ieri de către polițiștii Postului de Poliție Șelimbăr sub suspiciunea săvârșirii a patru fapte de lovire și alte violență și 3 de amenințare. 

În fapt, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate ca urmare a unor sesizări formulate de o sibiancă în vârstă de 47 de ani, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în repetate rânduri, în perioada 06 – 23.09.2020, pe fondul unor discuții mai vechi, ar fi agresat fizic și amenințat victima în timp ce se aflau în gradina imobilului din Șelimbăr, unde victima domiciliază fără forma legale. 

La data de 24 septembrie, s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunere de luare a unei măsuri legale. 

Cercetările în acest dosar continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violente (art. 193 alin. 2 cod penal) și amenințare (art. 206 alin.1) cu aplicarea art.35 alin.1, toate cu aplicarea art.38 alin.1 din Cod Penal. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri