spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Două sibience au fost reținute după ce au furat din mai multe magazine

Știri din Județ

Publicitate

În cursul zilei de ieri, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reușit documentarea activității infracționale și depistarea a două persoane de sex feminin bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din diferite societăți comerciale. 

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au stabilit faptul că în perioada 03 – 17 august, cele două persoane de sex feminin (în vârstă de 26 și 27 de ani, ambele domiciliate în municipiul Sibiu), ar fi sustras din 3 societăți comerciale situate într-un centrul comerciale din municipiul Sibiu, mai multe articole vestimentare și electrocasnice de bucătărie, cauzând un prejudiciu total de aprox. 2.400 de lei. 

Împotriva femeii în vârstă de 27 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentată astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunere de luare a unei măsuri legale. Cu privire la cea de-a doua femeie, cercetările continuă în vederea depistării și dispunerii unei măsuri legale.

Cercetările continuă de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în forma continuată. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri