10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Candidații Partidului Verde Sibiu alături de Europarlamentarul Viola von Cramon: „Partidul Verde va susține toate proiectele sibienilor” (CP)

Știri din Județ

Christian Hermann Hirsch alături de echipa Partidului Verde, însoțiți de Europarlamentar Viola von Cramon au discutat cu prim Preotul Killian Dorr despre proiecte verzi pentru Sibiu.



Cu ocazia vizitei d-nei Europarlamentar Viola von Cramon din partea Partidului Verde Germania, dl Killian Dorr Prim Preot al Bisericii Evanghelice ne-a fost gazdă la Gradina Bisericii Evanghelice Gușterița unde am reușit să avem discuții foarte constructive despre proiecte verzi.



Christian Hermann Hirsch candidat la primăria Sibiu și Consiliul Local din partea Partidului Verde Sibiu a apreciat și salutat proiectele verzi prezentate de dl. Killian Dorr, proiecte unele deja realizate, altele în curs de realizare.



„Dacă Partidul Verde va intra în Consiliul Local Sibiu vom încuraja proiectul „Piața Verde” să fie extins în fiecare cartier și în toate localitățile din județul Sibiu, astfel încât producătorii să-si poată comercializa zilnic produsele. Astfel s-ar diminua numărul în creștere al „comercianților” agricoli. Vom introduce conceptul de „Competiție Verde” între producători, ca exemplu: care este cel mai bun producător de pâine, de miere s.a. din Sibiu?”



Impresionat de Grădina Bisericii Evanghelice Gușterița, tot Christian Hermann Hirsch a declarat că proiectul propus de Partidul Verde referitor la „Grădinăritul Urban și Sera Urbană” ca un sistem de relaxare activă pentru persoanele de vârstă a treia, este foarte important să fie pus în practică.



Un alt proiect discutat, propus de dl. Killian Dorr „Centura Ocolitoare a Sibiului pentru biciclete, este direct complementar cu proiectul Partidului Verde pentru CENTURA VERDE a municipiului Sibiu, un inel de pădure cât mai lat care să limiteze poluarea cu praf și viteza vântului. Este necesară pentru a funcționa ca o rețea ecologică să conecteze peisaje naturale și culturale de înaltă valoare, respectând în același timp nevoile economice și sociale ale comunității.



Partidul Verde va susține toate proiectele sibienilor care ne vor conduce la îndeplinirea obiectivelor noastre pentru creșterea calității vieții și îmbunătățirea nivelului de trai, pentru un Sibiu Verde. Această susținere ne-a fost asigurată și de către d-na Viola von Cramon, reprezentată a Parlamentului European căreia îi mulțumim pentru vizita în Sibiu iar d-lui Killian Dorr îi mulțumim pentru găzduire și toată preocuparea pentru mediu, pentru tot ce înseamnă VERDE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș