12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș alături de PNL Sibiu

Știri din Județ

Conferința de presă a organizației PNL Sibiu, susținută de vicepremierul Raluca Turcan, alături de ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, și Adrian Bibu, candidatul PNL la Primăria Sibiu


Vineri, 25 septembrie 2020, vicepremierul României, dna. Raluca Turcan, împreună cu ministrul Fondurilor Europene, dl. Marcel Boloș, președinta Consiliului Județean Sibiu, dna. Daniela Cîmpean, și candidatul PNL la funcția de primar al Sibiului, dl. Adrian Bibu, au susținut o conferință de presă la sediul PNL Sibiu.



Conferința s-a desfășurat pe fondul multitudinii de proiecte pe care administrațiile locale din județul Sibiu, Consiliul Județean sau actualii candidații PNL le propun spre finanțare: noul Spital Județean, Varianta Ocolitoare Sibiu Sud, Centura Mediaș, Campusul Școlar Vest Sibiu-Cristian și Zona Metropolitană Sibiu fiind doar câteva exemple. Toate inițiativele găsesc un partener de încredere în Guvern, deoarece sprijină activ demersurile în sensul dezvoltării. „Guvernul Orban are cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene și sprijină administrația locală sibiană. Dovada o reprezintă faptul că finanțările pe care le-am deschis sunt accesibile oricui. Trebuie doar știința și capacitatea de a face proiecte. Aici, aleșii liberali se diferențiază clar”, a declarat vicepremierul Raluca Turcan.

https://www.facebook.com/pnlsibiu/videos/386832598994882/



Prezența ministrului Fondurilor Europene, la aproximativ o lună de la ultima vizită în Sibiu, se datorează parteneriatului pentru dezvoltare pe care l-a găsit aici. Acesta încurajează și susține accesarea de fonduri europene pentru proiecte de anvergură,: „Performanța e la ea acasă în Sibiu, un județ model în absorbția de fonduri europene, în preocuparea pentru viitor și pentru dezvoltare. Prin acestea, echipa formată din Raluca Turcan, Daniela Cîmpean și Adrian Bibu este una de referință la nivel național.

Președinta Consiliului Județean Sibiu, dna. Daniela Cîmpean, a mulțumit colegilor pentru colaborarea și susținerea acestora în derularea proiectelor necesare județului Sibiu și dorite de locuitorii săi, precum noul Spital Județean și Varianta Ocolitoare Sibiu-Sud. „Doamna vicepremier și ministrul Fondurilor Europene au avut întotdeauna ușa deschisă pentru proiectele Sibiului, astfel încât peste 600 milioane de euro vor intra în economia județului în perioada următoare – fapt ce va aduce noi locuri de muncă, dezvoltare și creștere a calității vieții” a declarat Daniela Cîmpean.

Candidatul PNL la Primăria Sibiu, Adrian Bibu, a afirmat că la final de campanie mulțumește atât colegilor pentru susținere, cât și sibienilor pentru deschidere și implicare: ”Am obținut în această campanie foarte multe idei de la sibieni, idei pe care le-am introdus în platforma mea. Am sesizat că lipsesc foarte multe lucruri în Sibiu, lucruri care, în alte locuri, s-au făcut prin fonduri europene. Îmi doresc ca oricine va câștiga Primăria Sibiu, să țină cont de acest parteneriat, de deschiderea Guvernului și să atragă fonduri europene. Doar așa putem menține Sibiul competitiv.”

Cei patru și-au afirmat încrederea în faptul că, și de data aceasta, PNL va avea rezultate foarte bune la alegerile locale, întrucât această echipă a dovedit, în ultimii ani, capabilitate și preocupare pentru dezvoltare. „Această echipă propusă pentru președinția Consiliului Județean Sibiu, dna. Daniela Cîmpean, și candidatul pentru Primăria Municipiului Sibiu, dl. Adrian Bibu, nu trebuie a fi ratată – sunt oameni harnici, oameni gospodari, oameni devotați care vor să facă bine pentru semenii lor”, a adăugat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

În data de 27 septembrie, în cadrul alegerilor locale Sibiu, doamna vicepremier Raluca Turcan va vota la Colegiul Național „Octavian Goga” (Școala cu clasele I-VIII Nr. 15) la ora 08:30. Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, va vota în secția de la Școala Gimnazială Nr. 1 la ora 07:45, iar candidatul PNL la Primăria Sibiu, Adrian Bibu, se va prezenta la vot în secția de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 22, la ora 07:05.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri