21.2 C
Sibiu
miercuri, 24 iulie, 2024

ORAȘUL SIBIU: Mai multe buletine de vot, găsite gata ștampilate

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Biroul Electoral al Circumscripției a răspuns sesizării Partidului Verde și urmează ca membrii secțiilor de votare să verifice fiecare buletin de vot în parte care urmează să fie înmânat alegătorului dar și anunțarea imediată a organelor competente în cazul unei fraude.

Știre inițială

Publicitate

După doar câteva ore de la deschiderea urnelor de votare, la nivelul orașului Sibiu au început să apară primele posibile cazuri de fraudă electorală.

Mai multe echipaje de poliție au fost solicitate la secțiile de votare 3 și 83 după ce mai mulți oameni au sesizat faptul că anumite buletine de vot erau deja ștampilate în favoarea actualului Președinte al Consiliului județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

„Nu există poziții politice oficiale. Instituțiile statului trebuie să își facă datoria.” au declarat reprezentanții PNL SIBIU

Au fost depuse deja plângeri către Biroul Electoral Județean de către următoarele partide politice: Alde, Partidul Verde, FDGR și USR PLUS.

Conform unei plângeri depuse de Partidul Verde, la secțiile 3, 83 și 89 au fost depistate buletine de vot în favoarea unor partide politice.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri