spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Victorie clară pentru primarul Astrid Fodor la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

ROAEP a publicat rezultatele scanate conform proceselor verbale din toate secţiile din municipiul Sibiu. Rezultatele provizorii, ce trebuie doar verficate de membrii BEJ, arată o victorie clară a primarului Astrid Fodor, FDGR cu 42,30%.

Ea este urmată de Adrian Bibu, PNL, cu 30, 64%, apoi de Raul Apostoiu (USR.Plus) 10,07%, Cătălin Stanciu (PSD) 7,77%. Restul candidaţilor au obţinut sub 2%.

La Consiliul Local Sibiu PNL a câştigat 33,48% din voturi, FDGR 28,71%, USR plus 14,43%, PSD, 8,45%. Restul partidelor au obţinut sub 5% şi nu vor primi mandate în noul consiliu local de la Sibiu.

„Primele mulțumiri aș vrea să le adresez sibienilor, care au înțeles că împreună avem cele mai bune șanse pentru a duce la bun sfârșit proiectele pe care le-am propus în această campanie precum și cele care deja sunt în curs de derulare. Va mulțumesc pentru sprijin și va asigur că vom depune toate eforturile pentru a ne atinge ținta. Apoi, aș vrea să mulțumesc echipei FDGR, care s-a mobilizat în jurul acestor proiecte și idei de dezvoltare, sunt convinsă că rezultatele nu vor întârzia să apară. Felicit ceilalți contracandidați, sunt idei bune în programele lor electorale și asigur toate forțele politice locale că suntem deschiși la orice colaborare ce pune Sibiul și sibienii pe primul loc. Urmează patru ani dificili, criză economică ne da târcoale, bugetul orașului va trebui administrat cu chibzuință, însă sunt convinsă că vom reuși împreună să ducem la bun sfârșit toate proiectele pe care ni le-am propus și asumat”, – Astrid Fodor, Primarul Municipiului Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului