18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Activitatea serviciului regim permise și înmatriculări SE REIA de mâine

Știri din Județ

Veste bună pentru sibienii care au treabă la serviciul regim permise de conducere și înmatricularea a vehiculelor.

După ce DSP a dispus suspendarea serviciului din cauza unui angajat depistat pozitiv cu coronavirus iar alte 27 de persoane au fost testate, în urma rezultatelor favorabile, activitatea birourilor se reia începând de mâine, 2 octombrie.

Astfel, din totalul de 27 de teste, 24 sunt negative, 2 pozitive și unul este neconcludent.

Vă informăm că astăzi, 1 octombrie a.c. au sosit rezultatele testelor celor 27 de angajați contacți cu persoana confirmată pozitiv ieri. Un număr de 2 persoane, angajate în cadrul serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din Instituția Prefectului – județul Sibiu au primit rezultate pozitiveo persoană angajată a Instituției Prefectului va repeta testul întrucât a fost neconcludent, iar 24 de persoane au primit rezultate negative. 

În ceea ce privește întreaga activitate a serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, mâine 2 octombrie a.c. aceasta se reia conform programului. 

Ziua de 01.10.2020, zi în care activitatea serviciului a fost suspendată se va recupera sâmbătă, 3 octombrie a.c. 

Persoanele care în data de 01.10.2020, aveau programare în cadrul serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, fie pentru susținerea probei teoretice sau practice, fie pentru preschimbarea permiselor de conducere auto, înmatricularea/transcrierea auto, sau autorizarea provizorie în circulație, acestea, respectând orele de programare SÂMBĂTĂ, 3 octombrie 2020 vor beneficia de serviciile pentru care aveau programare. “ a declarat Andreea Ștefan , purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri