18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Mesajul primarului Gheorghe Huja după rezultatele voturilor de duminică

Știri din Județ

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie, le-a transmis mulțumiri cisnădienilor care l-au susținut la vot:

Dragi cisnădieni, voi începe această intervenție prin a le mulțumi celor care mi-au acordat încredere în 27 septembrie, înțelegând că Cisnădia merge pe un drum al dezvoltării. Alegerile s-au terminat, iar după o campanie electorală în care am fost atacat pe nedrept de unii dintre contracandidații, care au blamat toate realizările din oraș, am reușit să câștigăm. Există însă și un lucru care m-a dezamăgit și pentru că sunt un om căruia îi place să spună deschis ceea ce crede, voi face câteva observații: au fost mulți cisnădieni care, deși sunt conștienți de dezvoltarea localității și apreciază ceea ce am reușit să fac în oraș, au preferat să stea acasă, gândindu-se, probabil, că oricum voi câștiga alegerile. Neparticiparea lor la procesul electoral ar fi putut duce la situația nefirească în care niște oameni pentru care Cisnădia se reduce la Cartierul Arhitecților ar fi putut ajunge la conducerea orașului. Mă întreb și vă întreb care ar fi fost destinul Cisnădiei dacă în fruntea localității ar fi ajuns Rodica Velțan, o doamnă care a demonstrat că nu are habar de ceea ce se întâmplă în Cisnădie.

Pe undeva, e normal să fie așa, pentru că doamna Rodica nu s-a mutat de prea multă vreme în oraș, dar vorbește de parcă stă aici de o viață. Nu am jignit-o niciodată pe această femeie, dar ea a preferat să își construiască discursul din campanie, defăimându-mă direct sau prin interpuși, sfidând tot ce am reușit să construiesc în acești ani. Oare un astfel de om conflictual, care nu pricepe o iotă din administrația locală și care promoite marea cu sarea pentru a păcăli alegătorii ar fi meritat să conducă orașul? Toți cei cărora le pasă cu adevărat de soarta acestui oraș ar fi trebuit să meargă la vot pentru a transmite clar un mesaj și pentru a nu fragiliza ponderea în Consiliul Local a celor ce vor binele acestei comunități și nu acționează în conformitate cu interesele de grup, cu orgoliile și vanitățile pe care nu le pot depăși.

Nu e suficient să conștientizezi realizările din oraș, să susții declarativ necesitatea continuării dezvoltării Cisnădiei, dacă nu te exprimi prin vot, exercitându-ți dreptul de a decide soarta comunității în care trăiești. Absenteismul ar fi putut să coste scump Cisnădia, iar acest episod ar trebui privit ca o lecție de cei ce au preferat să stea acasă în 27 septembrie și ar fi putut, involuntar, să dea câștig de cauză unora de la care nici măcar nu aveau așteptări, a transmis Gheorghe Huja

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri