18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Sibianca Dominique Simionescu pe scena X Factor

Știri din Județ

Cântăreața Dominique Simionescu a urcat pe scena X Factor. Tânăra a participat la zeci de concursuri și emisiuni TV. Talentul, motivația și perseverența sunt calitățile ce descriu cel mai bine pasiunea ei. S-a pregătit intens pentru apariția sa pe scena uneia dintre cele mai mari competiții televizate – cel de-al nouălea sezon X Factor.

Sibienii pot urmări emisiunea vineri, 2 octombrie, începând cu ora 20:30 pe Antena 1.

Experiența X Factor a fost una absolut minunată. Nu numai că a fost primul eveniment la care am cântat după câteva luni bune de pauză, din cauza pandemiei, dar am așteptat acest moment întreaga mea carieră, deci aproximativ 9-10 ani! M-am pregătit intens pentru apariția mea și indiferent de rezultat, eu sunt foarte mândră de prestația mea de pe scenă! M-am simțit absolut minunat, chiar dacă am avut o grămadă de emoții, dar emoțiile m-au ajutat să am o interpretare mult mai bună!

Vă invit să mă urmăriți Vineri, 2 octombrie, începând cu ora 20:30 pe Antena 1 și sper din suflet să vă placă momentul meu de pe scena X Factor! Vă asigur că este o seară plină de surprize frumoase!, a transmis Dominique Simionescu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc