spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

1 an de SIBIU INDEPENDENT

Știri din Județ

Publicitate

Proiectul nostru media împlineşte astăzi 1 an. Am pornit cu o echipă mică, am crescut şi ne propunem să continuăm această creştere. Am rămas plăcut surprinşi de reacţiile sibienilor din tot judeţul. Faptul că am depăşit 10.000 de aprecieri pe pagina noastră de Facebook în acest prim an este de bun augur. Dar şi mai important sunt vizualizările site-ului ziarului care, de la lună la lună, au crescut foarte mult.

Dincolo de cifrele de trafic, pentru noi mai important a fost impactul pe care l-am putut aduce în comunităţile din judeţul Sibiu. În articolele noastre nu se regăsesc doar ştiri din oraşul Sibiu, ci şi din Mediaş, Agnita şi majoritatea comunelor şi oraşelor din judeţ. Aşa ne-am definit de la început, ca un ziar online judeţean şi vom continua pe această linie.

Le mulţumim cititorilor noştri şi ne cerem scuze pentru micile greşeli care mai apar. Le corectăm şi ne asumăm criticile, pentru că doar aşa putem deveni mai buni.

Am abordat în acest an multe subiecte, unele exclusive şi de multe ori am dat startul unor subiecte, dezvoltate apoi în media locală.

Ziarul online SIBIU INDEPENDENT merge mai departe! La mulţi ani!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor