spot_img
8.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Persoane noi infectate și încă un deces la căminul de bătrâni din Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate

Conform ultimelor date oficiale, la căminul de bătrâni Senioren Haus Bethel din Șelimbăr, cazurile de infectare cu coronavirus au crescut cu aproximativ 29% iar încă o persoană a decedat.

În urma testării angajațiilor și a beneficiarilor, în data de 7 octombrie erau 56 de persoane confirmate pozitiv cu coronavirus, 5 pacienți depistați pozitiv au decedat. Dintre acestea, 41 sunt beneficiari ai centrului iar 15 sunt angajați.

În acest moment, 15 beneficiari sunt internați la spital iar 21 sunt izolați în cadrul căminului. Situația angajaților este similară, 9 persoane fiind spitalizate iar 6 sunt izolate la domiciliu.

Până la acest moment au decedat 5 beneficiari confirmați pozitiv.

Vă informăm că în cadrul unui Centru de îngrijire a persoanelor vârstnice din Șelimbăr, unde DSP Sibiu a identificat un focar de infecție, conform raportării de astăzi, 7 octombrie a.c. un număr de 41 de beneficiari și 15 angajați au fost testați pozitiv. În acest moment un număr de 15 beneficiari sunt spitalizați, iar 21 sunt izolați în cadrul centrului. În ceea ce privește personalul, 9 persoane sunt spitalizare iar 6 sunt izolate la domiciliu. Până la acest moment au decedat 5 beneficiari confirmați pozitiv.” a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri