0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dan Barna și Claudiu Mureșan deschid listele de candidați USR PLUS pentru Parlamentul României la Sibiu (CP)

Știri din Județ

Alianța USR PLUS Sibiu a avut astăzi alegeri interne și au fost votați de membri ai ambelor partide candidații USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputaților și Senatul României:
Candidații USR PLUS pentru Camera Deputaților sunt:


1. Dan Barna
2. Marius Vulcan
3. Ioan Plesciuc
4. Cristian Vîlcu
5. Daniela Ilie
6. Carmen Novac

Candidații USR PLUS pentru Senatul României sunt:


1. Claudiu Mureșan
2. Anca Mălaiu
3. Traian Belei

Mulțumesc colegilor mei din filiala USR PLUS Sibiu pentru eforturile comune din acești patru ani și pentru încrederea acordată de a duce proiectul USR PLUS, Revoluția Bunei Guvernări, în Parlamentul României. Colegii mei candidați pe lista de parlamentari USR PLUS Sibiu sunt oameni onești și competenți exact genul de persoane de care sibienii și România au nevoie în Parlament. Sunt oameni care vor reprezenta cu cinste și competență Sibiul în legislativul național. Am foarte mare încredere în ei și în înțelepciunea sibienilor de a ne susține la această rundă de alegeri”, a declarat Dan Barna, copreședintele USR PLUS și deputat de Sibiu.

__________________
Alături de Dan Barna, copreședintele USR PLUS, pe lista pentru Camera Deputaților se regăsesc:

  • Marius Vulcan este avocat în Baroul Sibiu, absolvent în Științe Juridice, specializat în drept comercial și drept administrativ.
  • Ioan Plesciuc are experiență în administrația publică și în proiecte europene, absolvent de master în managment și absolvent de program MBA.
  • Cristian Vîlcu este licențiat în informatică, cu un master în politici de management și marketing, profesează în industria software.
  • Daniela Silvia Ilie este consilier achiziții și cercetare piață și absolventa unui master în Administrație Publica Europeană și a Facultații de Științe Politice.
  • Carmen Novac este doctor în management, absolventă în domeniul Dreptului – Relații Internaționale – Integrare Europeană (master), în prezent Specialist Resurse Umane – headhunter într-o companie de IT.



Pe lista pentru Senat se regăsesc:

  • Claudiu Mureșan este economist de profesie și experiența profesională în mediul de afaceri, participând la managementul mai multor companii locale sau străine ca director economic, director general sau membru în Consiliile de Administrație. Actualmente este consultant pentru management și restructurare.
  • Anca Mălaiu este absolventă de istorie, cu experiență în învățământ și în domeniul relații clienți, implicată în acțiuni civice și umanitare.
  • Traian Belei este antreprenor, membru al Comisiei de Evaluare a Agendei Culturale a Consiliului Județean Sibiu și absolvent al Facultății de Teologie “Andrei Șaguna” Sibiu, administratorul propriei societăți comerciale de 26 de ani.



Vă invităm să semnați online pentru Alianța USR PLUS la alegerile parlamentare. Pe 6 decembrie putem fi mai mulți. Mult mai mulți. Putem schimba legile care apără hoția. O Românie fără hoție nu e o fantezie > https://bit.ly/3jwz4Wn.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș