10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

45 de copii defavorizați se bucură de rechizite și burse școlare

Știri din Județ

45 de copii proveniți din familii defavorizate, s-au bucurat de ghiozdane echipate cu rechizite venite din partea Asociației „Filantropia Sfântul Nicolae” din cadrul Parohiei Sibiu-Turnișor 1.

45 de copii au primit, zilele trecute, rechizite și ghiozdane în cadrul acțiunii de ajutorare a copiilor organizată de Asociația Filantropia Sfântul Nicolae” din cadrul Parohiei Sibiu-Turnișor 1. Asociația nu este la prima acțiune de acest fel, în perioada următoare urmând să se desfășoare alte activități de ajutorare a copiilor.

Întrucât activitățile Centrului de tip after-scholl al parohiei sibiene au fost mult reduse din cauza pandemiei provocate de virusul SARSCOV 2, atenția a fost îndreptată asupra copiilor prin sprijin material și financiar, oferindu-se alimente și haine celor aflați în nevoie. De asemenea, cu ajutorul oamenilor de bine, Asociația oferă burse școlare lunare în valoare de 1200 lei, iar în perioda următoare se va desfășura acțiunea „Primește o haină în prag de iarnă!”, a scris Mihaela Creangă pentru mitropolia-ardealului.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri