0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

„Valul de lumină” invită sibienii să aprindă o lumânare în memoria bebelușilor și copiilor plecați la Ceruri

Știri din Județ

Astăzi, 15 octombrie 2020, va fi celebrată Ziua Internațională a comemorări bebelușilor și a copiilor care nu mai sunt printre noi.
În seara aceasta, la ora 19.00 (ora locală din fiecare țară) se aprind lumanari, în memoria lor. Timp de o oră lumânările vor fi lăsate să ardă și astfel, datorită diferenței de fus orar, se va crea un „VAL DE LUMINĂ” care face inconjurul globului și care va dura 24 de ore.

„Valul de lumină”, unul dintre cele mai frumoase evenimente prin care este onorată memoria copiilor care nu mai sunt printre noi, va avea loc și la Sibiu, în curte la Business Coffee 2Go situat pe Bulevardul Victoriei, nr. 32.
Pentru detalii, sibienii care doresc să participe o pot contacta pe mama de înger și voluntar E.M.M.A. -Simona Marți (https://www.facebook.com/simona.steluta.9)

Simona Marți transmite transmite participanților care vor participa fizic la eveniment să respecte măsurile de siguranță:

a) purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, de către toți participanții;

b) dezinfectarea obligatorie a mâinilor, pentru toate persoanele care sosesc în spațiul în care se desfășoară evenimentul!

Alatura-te si tu celor care aprind o candela in memoria copiilor care nu mai sunt printre noi!
Lumineaza zborul copiilor printre stele…
Adu un strop de lumina in inimile indurerate ale celor dragi ramasi aici, in urma lor…
Fii un strop din Valul de Lumina care va inconjura pamantul!, a scris Simona Marți pe pagina de Facebook

Cei care doresc să susțină acest emoționant eveniment, vor aprinde în locul în care se vor afla în seara de 15 octombrie, una sau mai multe candele și le vor ține aprinse între orele 19:00 – 20:00.

Pentru a avea impactul dorit – adica mesajul nostru sa ajunga la cat mai multa lume, in seara aceea, apelam la toti voluntarii, prietenii si sustinatorii E.M.M.A., sa aprinda candele, sa faca poze si sa faca „live”-uri pe Facebook si alte pagini de socializare (care sa dureze cateva minute, filmand candelele aprinse), – pentru a crea un Val de Lumină, virtual!
Ca vor fi aprinse in curte, pe terasa, pe balcon, pe pervaz sau pe o masa in casa, nu conteaza!!!
Important este sa fie aprinse, filmate&pozate si postate pe Facebook, Twitter, Instagram sau alte medii virtuale!

Daca ar fi mai multe, ar fi minunat, dar si daca ar fi putine, tot este binevenit!
Insa, cu cat vor fi mai multe postate mai multe „live”uri si poze, cu atat Valul de Lumina va fi mai vizibil si va avea un impact mai mare.

Cu cat vor participa mai multi, in acest fel – pozand, filmand si postand cu #ValuldeLumina, #2020 si #WaveofLightRomania, cu atat va fi mai vizibil!!! Mult mai vizibil decat daca se organizeaza intruniri doar in spatiul public, unde participa mult mai putine persoane!

Nu uitati ca impactul si reusita acestui eveniment on-line va depinde efectiv de fiecare in parte si de noi toti la un loc!
Din fericire, acest lucru este foarte simplu de facut!

Postati fotografii, filmari si live, facute intre orele 19:00 si 20:00 si rugati-va prietenii sa faca acelasi lucru.
Neaparat insotite de #ValuldeLumina, #2020 și #WaveofLightRomania, transmit organizatorii evenimentului (E.M.M.A.)

Evenimentul „Valul de lumină” (în România) a fost adoptat de Organizația E.M.M.A. începând din 2010 și s-a desfășurat simultan în mai multe orașe din țară, devenind cel mai mare eveniment de comemorare, de acest gen, din lume. Mai multe detalii despre eveniment sunt aici: https://www.facebook.com/ParintiDeIngeri/photos/a.314869968346/10158263375053347/

Deși se vor aprinde mult mai puține candele decât în anii trecuți, evenimentul va fi totuși marcat și anul acesta în Bucuresti, Codlea, Piatra Neamț și Sibiu.

Daca puteti sa participati fizic la eveniment, intr-unul din orasele mentionate, puteti aduce candele personalizate pe care sa le aprindeti si sa le puneti alaturi de celelalte.

Din motiv de siguranta, dar si pentru ca nu vor sta aprinse, nefiind ferite de vant, va rugam SA NU ADUCETI LUMANARI!

Dacă nu puteți participa fizic, dar totuși doriți sa luați parte la Valul de Lumina, o puteți face participand la evenimentul on-line, aprinzand una sau mai multe lumânări/candele, în curte, pe terasă, pe balcon, pe pervaz sau pe o masă, în casă ori la restaurant!!!

Important este să fie aprinse, filmate&pozate și postate pe Facebook, Instagram, Tik-Tok si/sau alte retele de socializare.

Cu cât vor participa mai mulți, în acest fel – pozând, filmând și postând cu #ValuldeLumina și #WaveofLightRomania, folosind #WaveOfLight, #Romania2020 , cu atât va fi mai vizibil si in alte tari!!, au adăugat organizatorii.

Sursa foto: arhiva E.M.M.A.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș