12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Premierea tinerilor cu rezultate deosebite la examenul de Bacalaureat

Știri din Județ

20 de tineri care au obținut rezultate deosebite la sesiunea de bacalaureat din acest an au fost premiați vineri, 16 octombrie 2020, la sediul Primăriei Municipiului Mediaș.

La inițiativa primarului Gheorghe Roman, consilierii locali medieșeni au votat în ședința extraordinară desfășurată în data de 23 septembrie 2020, acordarea unor premii speciale fiecărui absolvent care a obținut media peste 9,50 la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2020.


Astfel, au fost acordate diplome speciale, precum și premii în bani – 1 premiu în valoare de 2.000 de lei absolventei care a obținut media 10 și 19 premii în valoare de 1.500 de lei pentru tinerii care au obținut medii peste 9,50 la acest examen.


Investiția în educația copiilor noștri este extrem de importantă pentru mine și pentru colegii mei din administrația publică locală, deoarece în acest mod investim în mod direct într-un viitor mai bun pentru fiecare dintre noi. Am considerat oportun să recunoaștem și să răsplătim eforturile tinerilor cu rezultate deosebite la examenul de bacalaureat, pe care îi felicit din tot sufletul, și cărora le doresc mult succes, pe drumul ales. De asemenea, îmi doresc ca măcar o parte dintre ei să revină în orașul natal, Mediaș, la finalizarea studiilor universitare.“, a declarat primarul Gheorghe Roman.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri