8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO: Consiliul Judeţean Sibiu s-a constituit

Știri din Județ

Şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Sibiu a avut loc astăzi la ora 15. La ceremonia de depunere a jurământului au participat toţi cei 32 de consilieri, din care unul online (Man Otilia), alături de preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Înaintea ceremonialului de depunere a jurământului pe Biblie şi Constituţie, prefectul Mircea Creţu le-a reamintit consilierilor aleşi: „nu putem uita de contextul în care ne aflăm și amplitudinea responsabilităților cu care ne confruntăm în această perioadă de pandemie. Dificultățile trebuie să ne întărească și să determine să oferim cetățenilor tot ce avem mai bun.”

După ceremonial Daniela Cîmpean a ţinut un discurs: „Vă lansez invitaţia de a fi nişte consilieri activi, aşa cum aşteaptă sibienii de la dumneavoastră, de a veni cu iniţiative şi propuneri, pentru că oamenii aceştia aşteaptă să colaborăm, să venim cu soluţii în faţa lor şi nu cu critici”. La eveniment au participat deputaţii Raluca Turcan şi Dan Barna alături de prefectul Mircea Creţu. Şedinţa a fost conduse, conform legii, de decanul de vârstă al consilierilor, Pavel Bichicean.

Raluca Turcan a transmis consilierilor la început un mesaj: „Vă felicit doamnelor şi domnilor consilieri pentru mandatele dumneavoastră. Sibienii v-au arătat încredere, iar prezenţa mea astăzi aici, ca reprezentant al Guvernului României, îmi doresc să transmită nu doar respectul firesc faţă de votul oamenilor, ci şi garanţia parteneriatului pe care Executivul şi Consiliul Judeţean Sibiu l-au construit în ultimele luni.”

Următoarea reuniune a consilierilor județeni va avea loc săptămâna viitoare, marți, 27 octombrie, ora 15, în cadrul unei ședințe extraordinare pentru alegerea celor doi vicepreședinți și pentru stabilirea componenței comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Sibiu.

La finalul ceremoniei, Daniela Cîmpean a oferit un buchet de flori pentru o bună colaborare doamnei Christine Manta Klemens, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu.

Accesul presei la şedinţă nu a fost permis, din cauza restricţiilor impuse de pandemie.

Cei 32 de consilieri judeţeni validaţi, care au depus jurământul sunt:

Aldea AdrianPNL
Barac Laura – IonelaPSD
Bichicean PavelPSD
Boboia Alexandru – ȘtefanPNL
Cermonea Daniel – IoanPSD
Cernea NicolaePNL
Cibu Deaconu RuxandraUSR PLUS
Echert AdrianUSR PLUS
Frățilă Mircea – NicolaePNL
Gunesch FriedrichFDGR
Isaicu Maria – ValeriaPNL
Luca Marcel – ConstantinPNL
Mălaiu Anca – NicoletaUSR PLUS
Man OtiliaPNL
Manta – Klemens ChristineFDGR
Mircea MihaiPNL
Moraraș Dana – MariaPSD
Mureșan Claudiu – MarinelUSR PLUS
Popa Florin – AdrianPNL
Popescu GrigorePNL
Porr Paul – JürgenFDGR
Răulea Marcela – MariaPNL
Sima Maria – SimonaPNL
Sorici Gheorghe SilvianPNL
Spătari Ovidiu – NicolaePNL
Sterp Vingărzan GheorghePNL
Tiriba AurelPNL
Tischer GabrielFDGR
Trif Bogdan GheorghePSD
Troancă IliePNL
Ungar BeatriceFDGR
Vasiu Vlad – AlexandruPNL

VIDEO actualizat 23.10.2020:

VIDEO original:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș