Minor din Dobârca, la plimbare cu o mașină neînmatriculată. A fugit de polițiști

Știri din Județ

La data de 29.10.2020, în jurul orei 2100, polițiștii din Miercurea Sibiului au observat în trafic, pe DJ 106 G Dobârca – Poplaca, un autoturism care prezenta defecțiuni la sistemul de iluminare.

Întrucât șoferul nu s-a conformat și nu a oprit la semnalele acustice și luminoase, s-a procedat la urmărirea acestuia în trafic. Șoferul și-a continuat deplasarea virând pe un teren agricol unde a abandonat mașina, iar atât el cât și pasagerii au fugit, însă au fost prinși imediat de către polițiști.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul care a condus mașina este minor, are 17 ani și domiciliază în Dobârca, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul iar mașina condusă este neînmatriculată și are aplicat număr fals de înmatriculare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare. 

- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri