Dosare penale pentru patru șoferi sibieni

Știri din Județ

La data de 30 octombrie, în jurul orei 17:30, pe DJ 143A, în satul Nou Săsesc, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 47 de ani.

Din verificările efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar autoturismul la volanul căruia se afla este neînmatriculat.

La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 19:30, pe strada Văii din comuna Șura Mică, un localnic în vârstă de 33 de ani a condus un autoturism și, după ce a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale și un dosar penal deschis pe numele șoferului, după ce s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere, iar autoturismul este neînmatriculat sau neînregistrat.

La aceeași dată, în jurul orei 23:00, pe strada Târgului din orașul Cisnădie, polițiștii au testat alcoolscopic un conducător auto în vârstă de 43 de ani, localnic, aflat la volanul unui autoturism condus pe strada amintită.

Testarea a rezultat într-o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri