spot_img
8.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

A.F.C.Hermannstadt: Meci de maximă importanță cu Sepsi OSK Sf.Gheorghe

Știri din Județ

Publicitate

A.F.C.Hermannstadt joacă în deplasare contra celor de la Sepsi OSK Sf.Gheorghe, într-un meci contând pentru etapa a X-a din Liga 1. Ambele echipe au orgoliile rănite după ce în etapa precedentă au pierdut puncte importante – FCH pe teren propriu cu Universitatea Craiova (0-1), respectiv Sepsi în deplasare (2-0) cu Academica Clinceni. În acest moment, Sepsi OSK se află pe loc de Play-Off, 4,  în clasamentul Ligii 1, cu 15 puncte obținute în 9 etape, în timp ce FCH ocupă locul 12, cu 10 puncte obținute. Pentru această partidă, Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt nu se va putea baza pe Stanley Elbers, în continuare accidentat, și pe fundașul central Ousmane Viera, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. De asemenea, David Caiado, Goran Karanovic și Claudiu Belu sunt incerți.

,,Sepsi OSK este o echipă foarte bună. Cifrele lor demonstrează asta, clasamentul o spune, lotul mare de jucători pe care îl au și alternativele din teren. Leo Grozavu este un antrenor bun. Cred că echipa sa are o identitate proprie, știe ce joacă. Sepsi propune un fotbal ofensiv. Prin urmare, este clar că Leo Grozavu face o treabă foarte bună acolo. Bineînțeles că va fi un meci foarte greu, dar trebuie să continuăm in ritmul în care am jucat în cea mai mare parte din acest sezon. Trebuie să jucăm în ritmul pe care am jucat și în ultimul meci împotriva Universității Craiova. Dacă vom face lucruri bune în teren, sunt convins că rezultatele bune vor veni. Am făcut egal în sezonul trecut cu Sepsi, iar de curând am pierdut contra lor într-un meci amical. Acum a venit momentul să câștigăm.”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

Sepsi OSK vs A.F.C.Hermannstadt va avea loc sâmbătă, 7 noiembrie, ora 17, pe Stadionul Municipal din Sf.Gheorghe. Meciul se va disputa fără spectatori în tribune, în conformitate cu protocolul sanitar anti-COVID-19.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri