1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Vineri 13 la Sibiu: Demisii în linie

Știri din Județ

Vicepremierul Raluca Turcan, alături de şeful DSU, Raed Arafat au descins astăzi la Sibiu. După verificări în teren şi şedinţe lungi la Prefectură, cei doi au anunţat: revocarea subprefectului Rareş Macrea, care a condus judeţul în ultimele două săptămâni. Gabriel Budescu, directorul DSP Sibiu şi-a dat demisia şi i-a fost acceptată. „Aştept şi demisia managerului Spitalului Judeţean Sibiu” a declarat Raluca Turcan presei, după şedinţa de la Prefectură.

Carantină de luni

„Instituirea măsurii de carantinare a municipiului Sibiu la un loc cu Cisnădie, Şelimbăr şi Tălmaciu începând cu ziua de luni. Suplimentar vom avea măsuri pe perioada week-end-urilor: închiderea mall-urilor şi magazinelor, mai puţin cele alimentare şi farmacii, în vigoare de mâine, deja. Magazinele se vor închide în restul zilelor la ora 20. Accesul în magazine se va face în limita a o persoană la 8 metri pătraţi. Între orele 10-13 persoanele peste 65 de ani vor avea prioritate la cumpărături. Există excepţii pentru ieşirea din localitatea în carantină ce vor fi anunţate” a declarat Raef Arafat.

În timpul carantinei, care va dura 14 zile, slujbele religioase se vor desfăşura în aer liber. După cele 14 zile de carantină se va re-evalua situaţia. „La Sibiu vorbim de transmitere comunitară intensă” a declarat Arafat.

VIDEO:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri