18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Trei șoferi sibieni depistați băuți la volan. Unul a făcut accident la Chripăr

Știri din Județ

În perioada 14 – 16 noiembrie, polițiștii rutieri au depistat trei persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul rutier.

La data de 14 noiembrie, în jurul orei 19:00, în localitatea Gura Râului, un localnic în vârstă de 42 de ani a fost depistat la volanul unui autoturism deși nu deține permis de conducere.
Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a bărbatului a rezultat într-o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică seara, în jurul orei 20:45, în localitatea Chirpăr, un bărbat în vârstă de 31 de ani, domiciliat în aceeași localitate, a condus un autoturism pe strada Principală, unde, pe fondul conducerii sub influența alcoolului, a pierdut controlul direcției de deplasare, oprindu-se în șanțul care mărginește drumul.
Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, iar în urma testării alcoolscopice a șoferului, cu un rezultat de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În dimineața zilei de luni, în jurul orei 07:00, pe strada Cetății din localitatea Cisnădie, polițiștii au identificat în trafic un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Sadu, a cărui testare alcoolscopică a rezultat în concentrația de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc