spot_img
9.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

De ce a demisionat Dr. Săceleanu din Consiliul Local Sibiu?

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZAT 19.11 ora 15.45

Deşi proaspăt ales pe listele PNL în Consiliul Local Sibiu, dr. Vicenţiu Săceleanu a anunţat astăzi pe Facebook că îşi dă demisia. Inițial, conform surselor ziarului Sibiu Independent, motivul demisiei ar fi fost numirea sa de către preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, ca manager interimar al Spitalului Judeţean Sibiu începând de astăzi. DR. Săceleanu a negat aceste informații: „Am citit în ziarul dumneavoastră faptul că eu mi-am dat demisia pentru a fi numit director al spitalului județean Sibiu. Această informație nu este adevărată. Este o coincidență vacantarea postului de manager al spitalului și anunțul meu de demisie din Consiliul Local Sibiu. Motivul real pentru care mi-am dat demisia este acela de a mă dedica total pacienților în calitate de medic în aceste vremuri de pandemie. Nu îmi doresc funcția de manager al spitalului” a declarat dr. Săceleanu pentru Sibiu Independent.

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean a anunțat ieri că astăzi va numi un manager interimar la Spitalul Județean Sibiu. Postul este vacant din această dimineață. Totuși până la această oră nu a fost numit nimeni manager interimar al spitalului.

Ce a postat astăzi pe Facebook dr. Săceleanu:

„Sentimentele mele pentru Sibiu, pentru oamenii acestei comunități, m-au făcut să candidez și să imi asum funcția de consilier local. Astăzi, din aceelași motive, mă văd nevoit sa renunț.
Cred că este nevoie ca întregul meu timp să fie dedicat pacienților în aceste momente dificile.
Am discutat cu liderii PNL Sibiu, cu Doamna vicepremier Raluca Turcan și colegii mei și am convenit să imi dedic energiile sută la sută Spitalului Județean.
Mulțumesc tuturor sibienilor pentru încrederea politică acordată prin vot și îi asigur că rămân nu doar un liberal adevărat, ci un sibian adevărat” a declarat Săceleanu.

Dr Vicenţiu Săceleanu este medic primar neurochirurg – doctorand în Neurologie, șef – coordonator al disciplinei neurochirurgie în cadrul Universităţii Lucian Blaga, doctor în ştiinţe. Până astăzi a fost şeful secţiei de neurochirurgie din Spitalul Judeţean Sibiu.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului