21.2 C
Sibiu
miercuri, 24 iulie, 2024

Decizia Lilianei Coldea după demisia sa din funcția de manager al Spitalului Județean Sibiu

Știri din Județ

Medicul Liliana Coldea, care a demisionat, miercuri, din funcţia de director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, s-a întors, de joi, ca medic la Spitalul General CF Sibiu, unde sunt trataţi doar pacienţi cu COVID-19, a declarat, pentru AGERPRES, managerul unităţii, Horaţiu Cojocaru.

„Dr. Liliana Coldea, în baza unei cereri depuse ieri (miercuri n.r.) îşi va relua activitatea ca medic internist”, a explicat Horaţiu Cojocaru.

Publicitate

Liliana Coldea se întoarce la Spitalul General CF unde a fost manager, înainte de a conduce SCJU Sibiu.

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, pentru AGERPRES, că la SCJU Sibiu este în derulare o anchetă a Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii, care verifică modul în care Liliana Coldea şi-a exercitat funcţia de conducere şi a gestionat situaţia pacienţilor COVID-19.

Confirm ca este Corpul de control la Spitalul Judeţean. Voi face alte comentarii după primirea datelor în urma anchetei„, a explicat, miercuri, Raluca Turcan.

Coldea a demisionat după ce public i-a fost cerută demisia de PSD, dar şi de vicepremierul Raluca Turcan. Într-un comunicat de presă transmis miercuri, Coldea afirmă că a renunţat la funcţie în urma „numeroaselor presiuni”.

Cei mai mulţi pacienţi COVID-19 din judeţul Sibiu sunt trataţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde există şi cele mai multe paturi ATI, 12, potrivit datelor spitalului.

Judeţul Sibiu înregistrează o rată a infectării de 9,01 la mia de locuitori în ultimele 14 zile, în creştere uşoară faţă de ziua precedentă, când a avut 9 la mia de locuitori, potrivit raportării transmise, miercuri, de Grupul de Comunicare Strategică. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri