spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Echipa PSD Sibiu pentru Senatul României (PE)

Știri din Județ

Social-democrații vin în fața sibienilor cu candidați noi pentru Parlamentul României. Sunt oameni tineri, dinamici, profesioniști, cu cariere frumoase, care pot reprezenta cu cinste cetățenii județului în Legislativul național.

Pentru Senat, lista este deschisă de Dr. Cotizo Draia, 52 de ani. Este medic-primar Medicină de Urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu. Specializat în “salvarea de vieți”, Dr. Draia Cotizo a fost Medic Coordonator SMURD Sibiu în perioada 2003 – 2010. Experiența sa cuprinde și un stagiu la Departamentul Accident & Emergency al unuia dintre cele mai importante spitale din Marea Britanie. Este absolvent al Facultății de Medicină Generală Timișoara.

Daniel Cermonea, 42 de ani, este inginer, absolvent al Facultății de Inginerie a Universității „Lucian Blaga” Sibiu. Este director general al unei firme private și consilier județean din partea PSD Sibiu. Activitatea pe care a desfășurat-o în ultimii ani în administrația publică locală a implicat responsabilitatea funcțiilor de viceprimar și consilier local al orașului Avrig.

Anca-Maria Suciu, 39 de ani, este economist, absolventă a Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, și directorul de marketing al unei firme private din Mediaș.

”Pentru noi, combaterea pandemiei COVID este prioritară. Vom face acest lucru prin asigurarea accesului neîngrădit la testare acolo unde și atunci când este nevoie, creșterea capacității de răspuns a sistemului public de sănătate, protejarea prioritară și susținerea personalului medical, dar și prin asigurarea accesului la servicii medicale de calitate pentru fiecare român, fără a-l împovăra financiar”, a declarat Dr. Draia Cotizo.
În 6 decembrie, votați poziția 3 pe buletinul de vot, votați PSD Sibiu pentru Parlamentul României! Alegeți o echipă nouă, tânără, de oameni competenți și cu dragoste de oameni!

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă emis și plătit de partidul PSD Sibiu prin mandatar financiar cod AEP 11200020 și publicat de Sibiu Independent (editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…