11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Autoritățile au dat-o la întors! Legitimaţia de serviciu rămâne valabilă în carantină!

Știri din Județ

În urma articolului publicat în exclusivitate de ziarul Sibiu Independent, în care a fost relatat faptul că autoritățile sibiene au hotărât să retragă legitimația de serviciu ca fiind act justificativ la filtrele de poliție instalate în localitățile carantinate, i-a făcut pe mai marii județului să o dea la întors.

Articolul nostru s-a viralizat rapid în mediul on-line, atrăgând sute de reacții și comentarii. Mulți internauți au relatat faptul că angajatorii sunt în imposibilitatea de a emite zeci de adeverințe de serviciu într-un timp atât de scurt, cei depistați fără aceste documente riscând amenzi.

Astfel, în HOTĂRÂREA nr. 100/29.11.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu , legitimația de serviciu a redevenit act valid de motivare a deplasării prin filtrele prezente în localitățile sibiene carantinate.

„Precizăm faptul că legitimația de serviciu rămâne în continuare document pentru a justifica motivul deplasării.” a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu

Publicitate

4 COMENTARII

  1. Cum sa iei amenda în baza unui hotărâri a Comitetului Județean pentru Situații de urgenta….?
    Amenda se da în baza UNEI LEGI nu a unei hotărâri a Comitetului 🤣🤣orice amenda este nula asa. Informați-vă. Nu este lege, nu este baza legala pentru a amenda… Sau dam amenda ca asa a hotărât x-ulescu…?
    Nu. Amenda se da pe baza legala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri