22.2 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

Alianța USR PLUS Sibiu solicită oprirea politizării instituțiilor publice! (PE)

Știri din Județ

Alianța USR PLUS a transmis următorul comunicat de presă:

La două săptămâni după demisia din funcția de director al DSP Sibiu, invocând motive medicale, Dr. Gabriel Budescu se pare că va fi numit în funcția de director medical al Spitalului TBC Sibiu.

Fără publicarea anunțului de post vacant pe site-ul instituției, fără concurs, Dr. Budescu se întoarce într-o poziție de conducere a unei instituții publice din județ.

În plină pandemie și în mijlocul unui scandal național privind politizarea instituțiilor publice, singura grijă a Guvernului este să își pună oamenii în poziții cheie. Considerăm că este o lipsă totală de respect față de sibieni ca aceste ‘rocade politice’ să continue”, declară Marius Vulcan, candidat USR PLUS Sibiu.

Dr. Gabriel Budescu este membru PNL și a condus timp de 10 ani Direcția de Sănătate Publica, iar înainte a fost manager al Spitalului Clinic Județean Sibiu. Deși demisia din 13 noiembrie (a.c.) are la bază motive medicale, Dr. Budescu “se face bine” pentru o rocadă politică ce îi va asigura liniștea înaintea pensionării.

Cronologie:
Octombrie – noiembrie – administrare dezastroasă a crizei sanitare
13.11.2020 – demisia din funcția de director DSP, motivată medical
30.11.2020 – numirea în funcția de director al Spitalului TBC Sibiu, „tratat” de partid.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit și emis de Partidul USR PLUS Sibiu prin mandatar financiar cod AEP 11200021 și publicat de Sibiu Independent (editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri