5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

A condus băut, a tamponat o altă mașină iar apoi a fugit

Știri din Județ

La data de 02.12.2020, în jurul orei 20:52, pe str. Șoseaua Sibiului din Șelimbăr s-a produs un eveniment rutier în următoarele împrejurări:

Un tânăr de 21 de ani din Constanța, în timp ce conducea autoturismul pe str. Șoseaua Sibiului din Șelimbăr, din direcția str. Mihai Viteazu spre str. Doamna Stanca, pe banda 1, a încercat să schimbe banda de circulație fără să se asigure și a acroșat un autoturism care circula pe banda a doua, în aceeași direcție de mers. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fiind observat în trafic câteva minute mai târziu de către polițiști, circulând pe sensul de deplasare dinspre str. Doamna Stanca spre Mihai Viteazu și urmărit în trafic câțiva zeci de metri.


Polițiștii au constatat că cel aflat la volan se afla sub influența băuturilor alcoolice, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului (art. 336 alin. 1 cod penal).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri