18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Încă patru fotbaliști de la F.C Hermannstadt au COVID

Știri din Județ

Staff-ul A.F.C Hermannstadt a anunțat cu puțin timp în urmă faptul că încă patru fotbaliști ai echipei au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Aceștia au intrat în izolare și urmează toate recomandările DSP SIBIU. În urma anunțului, fanii au postat zeci de mesaje de încurajare.

Încă 4 noi cazuri de COVID-19 la FCH! ℹ️ 4 fotbaliști ai A.F.C.Hermannstadt au fost confirmați astăzi cu rezultat pozitiv la o nouă testare COVID-19. Aceștia au intrat în izolare și urmează în prezent toate recomandările DSP Sibiu. De asemenea, doi fotbalisti și un membru al staffului tehnic au primit rezultat negativ la aceeași testare și pot reveni la programul normal de antrenamente. Toți cei 6 jucatori si persoana din staff ul tehnic au fost declarați contacți direcți de către fotbaliștii și membrii staffului depistați pozitivi la testarea COVID-19 din această săptămână. 🙏 A.F.C.Hermannstadt ține să le mulțumească tuturor celor care au transmis încurajări și mesaje de bine atât băieților noștri, cât și staffului! E adevărat că suntem într-o situație dificilă, dar rămânem o familie! Ne vom reveni și vom continua lupta mult mai puternici!” au postat reprezentanții clublui sportiv pe pagina oficială de Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri