Noul pod cu 4 benzi peste pârâul Seviș de pe DJ 106 C Sibiu – Cisnădie a fost DESCHIS circulației

Consiliul Județean Sibiu anunță că podul peste pârâul Seviș de pe drumul județean 106 C Sibiu – Cisnădie a fost deschis astăzi circulației. Vechiul pod care avea doar două benzi de circulație a fost dărâmat și s-a construit un pod nou, extins la patru benzi de circulație: două spre Cisnădie și două spre Sibiu.

Lucrările au fost executate de firma STRABAG SRL, cea care și-a adjudecat contractul de lucrări de proiectare și modernizare a DJ 106 C Sibiu – Cisnădie, pe tronsonul cuprins între km 1+176 – 4+350, în vederea asigurării fluidizării circulației.

Publicitate

Conform situațiilor de lucrări predate de dirigintele de șantier, investiția este realizată în proporție de 20,54%.

Întrucât condițiile meteo au fost favorabile, zilele trecute s-au asfaltat benzile de circulație pe pod și s-au executat rampele de intrare și ieșire pe pod. Considerăm că execuția lucrărilor a fost una eficientă și calitativă, dovadă fiind testele de laborator efectuate periodic.
Avem convingerea că întreaga investiție va fi finalizată la termenul asumat prin actul adițional la contract și anume în luna septembrie 2021”, detaliază Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

You may also like...

1 Comment

  1. Ce frumos.. pod cu 4 benzi ( 2 si 2 pe sens) la un drum cu 2 benzi ( 1 si 1 pe sens). Oameni vizionari, peste 30 de ani poate facem un studiu de fezabilitate pentru largirea drumului la 3 benzi ( 1.5 si 1.5 pe sens). Sibiul, Cisnadie cei mai buni strategi. La multi ani!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *