18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Suport în depășirea dependențelor de alcool, droguri, jocuri de noroc sau a altor adicții

Știri din Județ



Peste 500 de persoane ajung anual la Spitalul de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda” Sibiu pentru probleme legate de adicții, în special alcool și droguri. Pentru că lupta cu o dependență poate fi una dintre cele mai grele lupte și poate distruge oameni, sănătate și familii, Consiliul Județean Sibiu, Spitalul de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda” Sibiu și Asociația Crucea Albastră din România încheie un protocol de colaborare care vine în sprijinul persoanelor cu astfel de adicții.


Sprijinul pe care îl oferă cadrele medicale din cadrul Spitalului de Psihiatrie va fi astfel completat de tratament psihologic și psihoterapeutic din partea Asociației Crucea Albastră.
Cum vor funcționa serviciile furnizate prin acest protocol puteți afla în cadrul evenimentului online „Suport în depășirea dependențelor” ce va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Sibiu vineri, 11 decembrie, ora 12.00. Vor lua cuvântul:


Daniela Cîmpean – președinta Consiliului Județean Sibiu


Părintele Constantin Necula – președintele Asociației Crucea Albastră România


Dr. Ciprian Băcilă – director medical Spitalul de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda” Sibiu


Pandemia, izolarea și nivelul crescut de stres la care suntem supuși ne fac mai vulnerabili și în fața dependențelor” declară directorul medical al spitalului de Psihiatrie Ciprian Băcilă. Vă reamintim că Spitalul de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda” Sibiu asigură încă de la debutul pandemiei și Telverde 0800 070 050 pentru suport psihologic la care pot apela persoanele care se confruntă cu situații de panică, anxietate sau surmenaj.

Sursa foto: uk-rehab

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc